landing page html templates

Welkom op de website van ponyclub Heerjansruitertjes uit Oud Gastel

Onze ponyclub is gevestigd in Oud Gastel. Maar amazones en ruitertjes uit de hele omgeving zijn welkom. Het is een zeer gezellige ponyclub, bijna allemaal zeer actief in de wedstrijdsport.

Mobirise

Doelstelling is om een leerzame maar vooral ook gezellige vereniging te zijn voor ruiters en amazones tot en met 18 jaar met een eigen pony. Erkende instructrices geven aan onze leden les om ze klaar te stomen voor de concoursen. Op de concoursen wordt zowel afdelingsdressuur, individuele dressuur als springen beoefend. Sommige van onze leden pakken zelfs een samengestelde wedstrijd mee (SGW).

Ponyclub Heerjansruitertjes is onderdeel van Kring West Brabant en aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS).

Voordelen van een verenigingslidmaatschap
Als verenigingslid kun je gebruik maken van de accommodatie, lessen volgen en meedoen aan activiteiten die de vereniging organiseert. Wil je KNHS-wedstrijden gaan rijden, dan heb je een verenigingslidmaatschap nodig om een startpas aan te vragen.

Kosten lidmaatschap via een KNHS-vereniging
Contributie van de vereniging dat is bij ons, De Heer Jans Ruitertjes 130 euro per jaar.
Standaard afdracht aan de KNHS (€ 26,25)
Kring afdracht (€ 8,-) per jaar.

Lidmaatschap verlengen
Bestel je een nieuwe startpas? Dan mag je sinds 2016 zelf kiezen op welke datum de startpas in moet gaan. 12 Maanden later wordt deze automatisch verlengd, tenzij de startpas 4 weken vóór de verlengingsdatum is afgemeld via MijnKNHS. Oudere startpassen (dat zijn startpassen die vóór 1 januari 2016 zijn aangevraagd) lopen standaard nog van 1 januari t/m 31 december. Die worden dus op 1 januari verlengd.

Adres
Verenigingslessen
Fam. Vergouwen
Pietseweg 35
4751 RS Oud Gastel  


Contact 

Email

Voorzitster:
Diana Frik (06-20362009)

Links
Facebook
Instagram


Feedback

Heb je ideeën, feedback of iets anders? Laat het ons gerust weten, het wordt gewaardeerd.